lunes, 26 de mayo de 2008

2n Campionat d'Scrabble de les Terres de l'Ebre

Para los aficionados al scrabble en catalán, he aquí un aviso sobre un torneo que se organizará el domingo, 8 de junio, en Móra d'Ebre, en el marco de la Fira del Llibre Ebrenc...

L'Associació Juvenil de Jocs d'Estratègia i de Rol de la Ribera d'Ebre Baronia d'Entença organitza el Segon Campionat d'Scrabble de les Terres de l'Ebre, que tindrà lloc el dia 8 de juny, a les 10 h, a Móra d'Ebre.

El campionat, que enguany s'organitza en el marc de la cinquena edició de la Fira del Llibre Ebrenc, es durà a terme a la terrassa del teatre La Llanterna i comptarà amb dues categories, una de juvenil i una d'adulta. Els tres premis que s'oferiran, que aquest any constaran de lots de llibres ebrencs, seran per al guanyador de cada categoria i per al millor jugador adult nouvingut. També es lliuraran dos accèssits, un per a la paraula més original i un altre
per a la paraula amb més puntuació del campionat.

Les inscripcions, que són gratuïtes, es poden fer trucant al 977 40 18 51 i al 609 60 49 95 o enviant un missatge de correu electrònic a ajjerre[arrova]hotmail.com.

El Consorci per a la Normalització Lingüística divulgarà el joc de l'Scrabble en català entre els visitants de la fira del llibre mitjançant la instal·lació d'un tauler gegant d'aquest joc, cedit pel Centre de Normalització Lingüística del Maresme.

L'activitat compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, de les secretaries de Política Lingüística i de Joventut de la Generalitat de Catalunya, de l'Ajuntament de Móra d'Ebre, del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (Idece).


Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre

Enllaços relacionats premeu aquí